by Ege Grup Mühendislik Ege Grup Mühendislik 1 Yorum

Cam Cephe Sistemleri Nelerdir?

Cam cephe sistemleri, binalarda binanın dış yüzünün alüminyum malzeme kullanılarak ana ve ara taşıyıcı elemanların dayanıklı bir şekilde bir araya getirilmesidir. Birkaç farklı sistem mevcuttur. Cam, kompozit levha veya alüminyum levha gibi birçok farklı çeşidi bulunan cam cephe sistemleri ile ilgili hizmet almak istiyorsanız, İstanbul`un en iyi firması Ege Grup Mühendislik firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.
Türkiye`nin ve İstanbul`un en iyi inşaat ve mimarlık firmamız ile çalışmanın avantajlarından yararlanmak isterseniz daha fazla vakit kaybetmeyiniz. Özellikle mantolama vb. alanlarda sektörün lider firmalarından olan Ege Grup Mühendislik firması, gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir ivme kazanmaktadır. Çok büyük projelerden başarı ile sonuçlandıran firmamız, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yapılan projelerde yer alan İstanbul`un sayılı firmalarından bir tanesidir.

Kapaklı Cephe Sistemi

Bu tarz sistemler daha çok dış cephe sistemidir. Alüminyum, cam ve çelik bir araya getirilerek yapılır. Montaj aşamasında dikkat edilmesi gereken şey ise, dikey ve yatayda aynı düzlemde montajın yapılmasıdır.

Cam Cephe Sistemleri

Cam montajında kullanılan baskı profillerinin üzerine düşeyde, yatayda veya tek düzlemde kapak profilleri oluşturulan sistemdir.
Yarı kapaklı sistem ve kapaklı sistem olmak üzere iki farklı versiyonu bulunmaktadır. Yapı sadece yatay veya sadece dikey kapaklardan oluşuyorsa yarı kapaklı sistem kullanılır. Hem yatay hem de düşey kapaklardan (çizgilerden) oluşuyorsa tam kapaklı sistem kullanılır.

Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi

Giydirme cephe profilleri ile bina dizayn faktörleri dikkate alınarak (kat yüksekliği, açıklıklar ve rüzgar yükü) Jx ve Jy değerleri belirlendikten sonra kullanılacak yatay ve düşey profillerin birleşimi ile oluşmaktadır. Ege Grup Mühendislik olarak bütün sistemi tamamlar, yapınızı talebiniz doğrultusunda bitirerek size teslim ederiz. Bu tarz sistemler ince mühendislik gerektiren çalışmalardır. Dolayısıyla uzman ekipleriniz olması ve ekipmanlarınızın modern olması gerekiyor.

Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi - Kapaklı Cephe Sistemi - Yarı Kapaklı Sistem - Egegrupmuhendislik com

Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi – Kapaklı Cephe Sistemi – Yarı Kapaklı Sistem

Cam Panel Giydirme Cephe Sistemi

Bu sistemde ise ısı camlar özel cepheye özel bir şekilde yapıştırılarak kaset sistemiyle tutturulur. Çok dayanıklı olması nedeniyle mevsim etkilerinden yapınızı korur, ferah ve konforlu bir alanda yaşamanızı sağlar. Konfor Ege Grup Mühendislik Firmamızdan sorulur. Biz aynı zamanda müşterilerimize, hayat standartlarına katkı sağlayacak alternatif projeler sunan bir firmayız. Müşteri bütçesine uygun fiyatlandırma yaparak herkesin konforlu bir hayat yaşamasını sağlamak istiyoruz.

Cam Panel Giydirme Cephe Sistem - Egegrupmuhendislik com

Cam Panel Giydirme Cephe Sistem

Kaliteden ödün vermeden, modern ekipmanları kullanarak ve alanında en iyi uzmanlarla çalışarak maliyeti minimize ediyoruz. Müşterilerimizi yüksek fiyatlardan dolayı geri çevirmek istemiyoruz. Gelir dağılımlarına göre farklı fiyat politikası güden Ege Grup mühendislik firmamız bu alanda da rakiplerinden ayrışmaktadır. Cam panel giydirme cephe sistemi ile ilgili en kaliteli hizmeti almak istiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçiniz. Üç farklı sistemden oluşmaktadır.

Panel Cam Cephe Sistemi
Modüler Panel Cephe
Panel Cephe

Planer Giydirme Cephe Sistemi

Planer giydirme cephe sistemi nedir sorusuna cevap vererek başlayalım: Planer cam dış cephe sistemi : Saydamlığın önemli olduğu projelerde, farklı dizayn edilmiş taşıyıcı sistemler kullanılarak çerçevesiz yapılan bir cam cephe tekniğidir. Alt taşıyıcı sistemin alüminyum profillerden değil, onların yerine cam veya paslanmaz elemanlardan oluşmasıdır. Çok büyük yapılarda kullanılan transparan cephelerin kullanım alanları genellikle alışveriş merkezleri ve büyük mağazalardır.

Planer Giydirme Cephe Sistemi - Egegrupmuhendislik com

Planer Giydirme Cephe Sistemi

Bu tar yapılarda çok fazla tercih edilmesinin nedeni müşterinin içi mekanı çok rahatlıkla görmesini sağlamaktır. Daha fazla ürün görmesi sağlanan müşterinin alternatifler arasında tercih yapması sağlanır. Paslanmaz gergi taşıyıcı sistem ve cam taşıyıcı sistem şeklinde iki farklı sistemden oluşmaktadır.

Skylight Cam Çatı Sistemi

Cam Cephe Sistemleri alt sistemlerinden bir diğeri olan skylight cam çatı sistemi, binalardaki doğal aydınlanma problemini çözen estetik bir çözümdür. En önemli avantajlarından bir tanesi duman, yağmur, rüzgar sensörleri ile donatılarak bina otomasyon sistemlerine bağlanabilir.

Skylight Cam Çatı Sistemi - Skylight Cam Sistem - Egegrupmuhendislik com

Skylight Cam Çatı Sistemi – Skylight Cam Sistem

Bu sistem sayesinde daha güvenli bir yaşam olanağı sağlar. Ege Grup Mühendislik firmamız diğer bütün sistemleri en iyi şekilde kurduğu gibi, skylight cam çatı sisteminde de yine talepleriniz doğrultusunda kısa sürede bitirir, teslim eder.Çeşitleri:

Skylight Cam Sistem
Skylight Cam Giydirme
Skylight Polycarbonate Giydirme

Cam Cephe Sistemleri İletişim

Cam Cephe Sistemleri hizmetini almak istiyorsanız Ege Grup Mühendislik ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamızı ziyaret ederek uzmanlarımız ile görüşebilir, konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Adres: Osmaniye Mah. Fabrikalar C Caddesi No:30 D.2 Bakırköy İstanbul
Telefon: +90 (212) 982 42 93
Mail: info@egegrupmuhendislik.com

— 1 Yorum —

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir